housescaping.se

Ljusskyltar

Ljusskyltar utgör en viktig del av modern företagsexponering. Dessa skyltar kombinerar funktion och estetik för att på ett tydligt sätt visa företagsnamn, logotyper och budskap. Genom att använda belysning som ett verktyg för att öka synligheten kan de locka uppmärksamhet och hjälpa kunder att hitta till företaget.

Köp ljusskylt på nätet

Nedan rekommenderar vi fyra pålitliga återförsäljare där du kan köpa ljusskylt online. Dessa återförsäljare erbjuder ett brett utbud av produkter, vilket gör det enkelt för dig att hitta den perfekta lösningen för ditt företags behov.

Holmquistsign

Holmquistsign erbjuder skräddarsydda ljusskyltar som är utformade för att öka företags och organisationers synlighet. Med över 85 års erfarenhet inom branschen är de en pålitlig aktör som kombinerar expertis med miljövänlig LED-teknik för att skapa effektiva lösningar. Deras skyltar med belysning ökar inte bara synligheten utan ger också ditt företag en prestigefylld närvaro. På så sätt kan du säkerställa att ditt varumärke sticker ut från konkurrenterna och attraherar kunder – dygnet runt.

EUROSIGN

EUROSIGN erbjuder allt från fasad- och entré- till LED-neonskyltar och ljuslådor. Med en skräddarsydd och professionell approach är EuroSign kända för att förvandla företagets identitet till en imponerande, visuell upplevelse. Deras samarbete med välrenommerade partnesr som Blachere och Vista skytsystem säkerställer att varje skylt är av högsta kvalitet och designade för att göra intryck.

Alfa Neon

Med över 50 års erfarenhet är Alfa Neon proffs på att skapa skyltar som är perfekt anpassade till ditt varumärke och din miljö. Varje skyltlösning är en unik och iögonfallande lösning som garanterat kommer att dra till sig uppmärksamhet och göra ditt företag minnesvärt.

 

Tylöprint

Oavsett om du behöver en mindre ljusskylt för ditt kontor eller en stor fasadskylt för din butik, så har Tylöprint den expertis och erfarenhet som krävs. Med noggrannhet och professionalism skapar de skyltar som inte bara är funktionella utan också estetiskt tilltalande. Deras produkter är utformade för att förstärka din varumärkesidentitet och hjälpa kunder att hitta till din verksamhet.

Exempel på olika typer av skyltar med belysning

Neonskylt

Neonskyltar är kända för sitt karakteristiska, färgglada ljus som genast fångar uppmärksamheten. Denna unika estetik har gjort neonskyltar till ett populärt val för företag och verksamheter som vill skapa iögonfallande reklam eller dekorativa element.  Restauranger och barer använder ofta neonskyltar med text för att skapa en levande och festlig känsla.

Ljuslåda-skylt

En ljuslåda-skylt har en upplyst bakgrund som lyser upp text eller bilder. De är populära i butiksfönster och restauranger för att framhäva varumärkesidentitet och locka uppmärksamhet. Ljuslådor erbjuder en praktisk och effektiv lösning för att synliggöra ditt företags namn och logotyp, och de kan anpassas med olika grafiska element för att kommunicera din budskap tydligt till kunder och besökare.

Fasadskylt

En fasadskylt är mer än bara en markör för ditt företag; den är ett visuellt uttryck för din varumärkesidentitet och professionalism. Denna typ av skyltning är utformad för att vara fast monterad på byggnadens fasad och är en av de mest synliga och beständiga sätten att göra din närvaro känd för kunder och besökare.

LED-skylt

Digitala informationskyltar använder LED-teknologi för att visa föränderlig information. De är vanliga på offentliga platser som flygplatser och köpcentrum och kan visa tidtabeller, nyheter eller reklam. LED-skyltar ger möjlighet att snabbt och enkelt uppdatera och anpassa informationen, vilket gör dem till ett praktiskt verktyg för att kommunicera med allmänheten och informera om aktuella händelser eller erbjudanden.

Fördelar med ljusskyltar

Ökad synlighet

Är utformade för att vara iögonfallande och dra till sig uppmärksamhet från långt håll. Detta ökar din synlighet och gör det enklare för kunder och besökare att hitta till ditt företag.

Tydlig budskapskommunikation

Ditt budskap blir tydligt och lättläst, vilket är avgörande för att förmedla information om ditt företag eller dina tjänster till potentiella kunder.

Modern och attraktiv design

Kan skapas i olika former, material och utföranden, vilket ger dig möjligheten att anpassa skylten till din varumärkesidentitet. Detta ger en modern och attraktiv design som hjälper dig att sticka ut från konkurrenterna.

Anpassningsbarhet

Kan anpassas efter dina specifika behov och önskemål, vilket gör dem mångsidiga och lämpliga för olika typer av företag och verksamheter.

Professionell och attraktiv företagsprofil

Med en ljusskylt kan du ge ditt företag en professionell och attraktiv profil som signalerar kvalitet och tillförlitlighet till potentiella kunder.

Att tänka på innan du beställer

Innan du beställer en ljusskylt, oavsett om det är LED, neoneller en annan typ av ljusskylt, är det viktigt att överväga några viktiga faktorer. Här är några generella aspekter att tänka på:

  • Syfte och budskap: Innan du väljer en ljusskylt måste du klargöra syftet. Vad vill du kommunicera? Är det företagsnamnet, en slogan eller en specifik produkt? Definiera ditt budskap klart och tydligt.
  • Placering: Var din skylt kommer att placeras är avgörande. Tänk på synlighet från olika vinklar och avstånd. Placera den strategiskt där den kan nå din målgrupp bäst.
  • Design och estetik: Designen är också viktig. Den ska vara överskådlig, attraktiv och i linje med ditt varumärkes identitet. Fundera över färger, typsnitt och grafiska element.
  • Storlek: Storleken bör anpassas till platsen den ska monteras på. För liten modell kan vara svår att läsa medan för stor kan vara överväldigande.
  • Ljuskälla: Välj rätt typ av ljuskälla. LED-ljus är populärt på grund av sin energieffektivitet och mångsidighet.
  • Tillstånd och regler: Kontrollera om det finns specifika tillstånd eller regler som gäller för skyltar i ditt område. Du måste följa lokala bestämmelser. Här kan du läsa mer om skyltar, tllstånd och tillsyn.
  • Budget: Sätt en realistisk budget. Priset varierar beroende på storlek, design och teknologi.
  • Underhåll: Tänk på underhållsbehovet. Regelbunden rengöring och underhåll kan förlänga dess livslängd.